Over LAD

Over LAD
dakwerken

LAD heeft jarenlange ervaring in de bouw en renovatie van alle soorten daken. Voorheen gesitueerd in Kermt en Herk-de-stad als ‘het LimburgsAsfaltfabriek’, verhuisden we recent naar Geetbets waar we nu samen gevestigd zijn met ons zusterbedrijf Ecocoon Bvba.

Lad plaatst en renoveert alle soorten daken met diverse soorten dakrollen en aanverwante materialen zoals pannen en leien. Niet alleen in Limburg maar ook in heel Vlaanderen en delen van Wallonië. Voor uw plat dak maken wij gebruik van de nieuwste bitumineuze materialen (roofing) en uiterst hoogwaardige kunststof materialen zoals EPDM, PIB, Resitrix. Voor hellende daken is er een ruime keuze van het soort pan en afwerking. Ook voor de verwijdering van asbest kan u bij ons terecht. Onze gecertificeerde vakmensen zorgen voor een vlot en veilig verloop.

Wij werken met een vaste kern van bekwame ervaren geschoolde dakdichters. Veiligheid is bij ons prioriteit en daarom is LAD ook VCA gecertificeerd.

Wij garanderen een perfect eindresultaat, volgens alle voorschriften. Uiteraard krijgt u de wettelijke 10 jaar garantie. Uw dak, ons vak!

Neem zeker een kijkje tussen onze realisaties en bel ons voor een offerte op maat voor de renovatie of plaatsing van uw dak!

dakwerken

LAD staat niet alleen voor het renoveren van particuliere woningen, ook bedrijven kunnen een totaal-renovatie bij ons krijgen.

In augustus 2017 hebben we ons nieuw magazijn kunnen openen voor gebruik. Hier zitten we samen gevestigd met ons zusterbedrijf Ecocoon Bvba. De totale 1400m2 is zowel vanbinnen als vanbuiten volledig bekleed met isolatie. De buitengevel is nadien afgewerkt met oud, gebruikt steigerhout.